GENG LENSA HIDUP

06 September 2010

TRELER BERTEMBUNG DENGAN ISWARA AEROBACK

SEGAMAT: Empat sekeluarga maut dalam kemalangan membabitkan sebuah Proton Iswara yang dalam perjalanan pulang dari Segamat menghala Labis dirempuh sebuah treler dari arah bertentangan ketika dipercayai sedang cuba memotong, 3 petang tadi.


_____________________________________________________________


SEGAMAT - Empat beranak yang dalam perjalanan pulang selepas membeli kelengkapan bagi sambutan Aidilfitri maut apabila kereta yang mereka naiki dirempuh sebuah treler di Kilometer 150.7, Jalan Segamat menghala Jalan Chaah berhampiran Sungai Karas, Labis di sini semalam.
Dalam tragedi pada pukul 3 petang itu, mereka yang terkorban ialah Md. Shukor Md. Dalib, 47, isterinya, Zaiton Mohd. Rasip, 47, serta dua anak mereka iaitu Mohd. Syazwan, 16, dan Mohd. Syafiq, 15.
Pemandu treler itu pula tidak cedera.
Ketua Polis Daerah Segamat, Supritendan Abdul Majid Md. Ali berkata, kemalangan itu berlaku semasa kereta yang dipandu Shukor dalam perjalanan pulang dari bandar Segamat menuju ke rumah mereka di Felda Maokil 1 di sini.
"Sampai di lokasi kejadian, kereta mangsa dirempuh treler itu dari arah bertentangan hingga mengakibatkan kereta itu terseret sejauh kira-kira 30 meter dan remuk teruk," kata beliau.
Menurut beliau, akibat rempuhan itu kesemua mangsa keluarga peneroka itu meninggal dunia di tempat kejadian akibat cedera parah di kepala.
Abdul Majid berkata kesemua mayat mangsa dihantar ke Hospital Segamat.
sumber: kosmo

memandangkan member aku beria nak tau siap mesej lagi banyak betul mesej masuk sejak berita kemalangan ni kuar... akhirnya da tau gak siapa yang terlibat... semoga mereka di tempatkan dalam golongan orang-orang yang beriman... arwah juga merupakan kenalan bapak aku... Al-Fatihah
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...