GENG LENSA HIDUP

18 November 2015

FENOMENA BARU LETS MASAK: KONGSI RESEPI DAN ANDA BERPELUANG TEBUS WANG TUNAI!

Assalammualaikum

semoga semuanya sihat selalu...

seperti biasa, kali  ini ada lagi satu perkongsian menarik. Terutamanya buat mereka yang suka memasak, suka mencuba resepi baru, baru nak belajar memasak dan boleh tebus wang tunai! Lets Masak adalah jawapannya.

satu platform baru bagi mereka yang mencintai masakan, dengan slogan It's Not That Hard. macam entri yang sebelum ni. memasak tu tak susah pun, mudah sangat hanya perlu ada sedikit kreativiti menggunakan bahan-bahan yang ada di dapur dan diolah menjadi menu menarik. walaupun kadang kala tak masuk akal. yang penting sedap kan?

jom ramai-ramai register! klik sini

lepas dah register anda semua pun boleh sertai Review Contest yang dianjurkan oleh Lets Masak dan Hai Blogger!

wawawa.... seronoknya weh!!!

"Contest ini dianjurkan oleh LetsMasak.com dan disokong bersama Kelab Komuniti Hai Blogger! http://www.haiblogger.com"


NOVEMBER 2015: NOTIS AMARAN AIR PASANG BESAR BUAT PENDUDUK JOHOR


JOHOR BAHRU:  Orang ramai dinasihatkan untuk bersedia dan berwaspada dengan fenomena air pasang besar yang dijangka berlaku di Selat Tebrau dari 24 November hingga 30 November dengan paras ketinggian air laut boleh mencecah sehingga 3.7 meter.
Dalam satu notis yang dikeluarkan oleh Majlis Bandaraya Johor Bahru (MBJB) memaklumkan beberapa kawasan terutamanya di kawasan pusat bandar dan kawasan rendah berhampiran tepi pantai atau sungai boleh dilanda banjir sekiranya berlaku hujan lebat secara berterusan semasa air pasang besar ini.
MBJB turut meminta penduduk setempat yang berada di kawasan terlibat untuk berjaga-jaga sepanjang tempoh fenomena air pasang besar ini.

sumber: johor times

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...