GENG LENSA HIDUP

14 January 2015

LOUIS VUITTON MOST WANTED HANDBAG
RM70 SM/ RM75 SS
INCLUDE POSTAGE

WHATSAPP 0129552047

MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER

LENGHT : 49CM
WIDTH : 0CM
BOTTOM WIDTH : 18CM
HEIGHT : 31CM

HANDLE HEIGHT : 25CM
STRAP LENGHT : NIL
OPENING CLOSER : HOCK 
CONTENT A4 : YES ( 2 IN 1 WITH SMALL BEG INSIDE)
GRED : AA

ALTANTUYA: PUTRAJAYA BAKAL DISAMAN 100 JUTA


KUALA LUMPUR, (MLP) -  Ahli keluarga Altantuya Shaariibuu akan menyaman Putrajaya sebanyak RM100 juta selepas Mahkamah Persekutuan pada hari Selasa, 13 Januari 2015 telah memberi hukuman gantung kepada dua bekas komando polis yang terlibat dengan pembunuhannya pada tahun 2006. 
Altantuya, 28, tertuduh dibunuh oleh Koperal Sirul Azhar dan Cif Inspektor Azilah Hadri di Mukim Bukit Raja, Shah Alam pada bulan Oktober 2006. 

Ram Karpal Singh yang merupakan salah satu peguam yang mewakili keluarga Altantuya akan menulis kepada Mahkamah Tinggi untuk menetapkan satu tarikh untuk kes ini yang telah difailkan pada bulan Jun 2007.

"Kami akan menyambungkan kes menyaman ini sejak Mahkamah Persekutuan telah pun memberikan keputusannya ke atas kes pembunuhan Altantuya. Kami telah menunggu keputusan ini untuk masa yang sangat panjang '', tambah Ram Karpal. 

Ia dilaporkan bahawa Ram Karpal Singh akan mewakili keluarga Altantuya bersama kakaknya Sangeet Kaur dan dua peguam yang lain. 

Polis kini sedang memburu Koperal Sirul Azhar Umar kerana gagal hadir ke Mahkamah Persekutuan. Waran tangkap telah dikeluarkan terhadap Sirul yang kini dipercayai berada di Australia. 


Kredit Foto: Malay Mail 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...