GENG LENSA HIDUP

20 March 2015

SAMPIN SONGKET HANYA RM45!!!

MERAH MIX DUSTY PINK SULAM SILVER

PUTIH GOLD LIMITED

UNGU BENANG SILVER

KELABU BENANG EMAS

PEACH MIX YELLOW

DUSTY PINK SULAM SILVER

KUNING KUNIYIT SILVER

BIRU MIX BENANG EMAS LIMITED

HIJAU LUMUT MUDA MIX PUTIH SULAM BENANG EMAS

HIJAU MIX BENANG EMAS

HIJAU KUNING SULAM EMAS

PEACH SULAM EMAS

RM45 EACH
POSTAGE RM6 SEM/ RM10 SS

UKURAN: 2 METER
BIDANG/LABUH: 31 INCI

MATERIAL COTTON SULAM BENANG POLYESHTER. TIDAK KERAS DAN MUDAH DIBENTUK

WHATSAPP 0129552047

VISIT OUR FACEBOOK PAGE:

SANGAT SESUAI DIJADIKAN HANTARAN, UNTUK NIKAH, BERTUNANG, HARI RAYA, MAULIDURASUL, DAN APA-APA ACARA YANG BERKAITAN

KENAL PASTI MASA IKLAN NUFFNANG KELUAR

Assalammualaikum

semoga semuanya sihat selalu...

mencari trafik dan meningkatkan unik visit antara cara untuk meningkatkan perolehan Buffered earning...

selain tu... mengetahui waktu iklan BE akan keluar juga antara faktor penyumbang kepada peningkatan  hasil BE anda...

publish entri ketika saat BE akan keluar... InshaAllah...

Ramai yang tak ambil kisah sangat. Tapi percayalah, anda boleh memaksimakan untuk memperolehi lebih ganjaran daripada Nuffnang. Pada ketika iklan Nuffnang keluar, CTR-bonus akan dikira dan tingkatkan traffik blog ketika itu. Jadi ketahuilah waktu mana iklan Nuffang akan keluar:
  • Waktu malam - ( 8 malam, 10 malam dan 12 malam)
  • Waktu pagi - ( 6 pagi, 8 pagi dan 10 pagi
  • Waktu petang - ( 12 tengahari dan 2 petang )

USTAZ KAZIM UMUM TARIK DIRI BERCERAMAH DI TELEVISYEN
BATU KURAU: Pendakwah terkenal Datuk Mohamad Kazim Elias atau lebih dikenali sebagai Ustaz Kazim mengumumkan menarik diri daripada menyertai sebarang program ceramah agama di televisyen.

Beliau bagaimanapun berkata bagi siaran yang telah dirakam dan yang telah ditandatangani kontraknya, ia tetap akan diteruskan.

"Saya juga menarik diri sebagai ahli panel Forum Perdana tetapi ceramah-ceramah biasa berjalan seperti biasa, cuma saya tidak lagi muncul dalam kaca televisyen melainkan dalam program 'Kalau Dah Jodoh' sebab saya masih ada kontrak dengan Astro.

"Saya rasa ini adalah penampilan terakhir saya dalam forum ini (Forum Perdana), saya ucapkan terima kasih kepada RTM, kepada para sahabat dan penyokong saya," katanya dalam Forum Perdana Hal Ehwal Islam secara langsung di TV1 di Padang Astaka Sekolah Menengah Kebangsaan Dato' Kamaruddin di sini malam tadi.

Ditemui pemberita kemudiannya, beliau berkata punca beliau menarik diri kerana beliau merasa kecewa berikutan terdapat pihak yang mengatakan beliau berdakwah untuk mencari duit sedangkan tujuannya adalah untuk membiayai Pusat Pendidikan Al-Barakah di Ipoh, Perak.

"Sebab kedua saya tidak pernah meletakkan bayaran terpulang kepada orang yang nak bagi dan duit bayaran ceramah itu dimasukkan ke sekolah tersebut.

"Saya merasa 'down' ada yang mengatakan saya (penceramah) penglipur lara sedangkan saya berceramah meninggalkan keluarga, isteri dan anak-anak untuk berdakwah, tiba-tiba dituduh sebagai penglipur lara.

"Saya mungkin terlalu keterlaluan berceramah dalam setiap saluran TV. Saya rasa saya kena beri peluang kepada penceramah lain untuk mengambil tempat saya. Jadi saya rasa saya akan berceramah di luar kaca televisyen, saya tidak menonjol seperti dulu," katanya.

Beliau berkata keputusannya itu lebih baik kerana Forum Perdana akan menjadi lebih ceria tanpa nyanyian dan "saya rasa itu yang terbaik bagi sesetengah pihak dan saya terima jika itu yang mereka mahukan."

Mengenai terdapat pihak yang mengatakan beliau berjenaka dalam menyampaikan ceramahnya, Mohd Kazim berkata itu adalah caranya untuk menarik hati pendengar.
 
"Kalau nak serius dengar hujah saya, pergi ke pondok pengajian saya dan saya tegas. Saya adalah pendakwah dan itu adalah cara saya untuk menarik hati golongan muda.

Apabila saya menyanyi, saya ketawa nanti ada orang marah saya. Orang mempertikaikan saya rasa sangat tak kena.

"Kalau yang pertikai orang tak pandai saya tak kisah, tapi yang mempertikai adalah orang alim dan saya menghormati orang alim. Jadi lebih baik saya mengundur diri.

"Saya kena hormat, lebih baik saya berceramah biasa di padang sekolah, masjid, surau tetapi tidak disiarkan dalam TV," katanya.

Beliau turut mengucapkan terima kasih kepada Menteri Besar Perak Datuk Seri Dr Zambry Abdul Kadir yang selama ini menyokongnya dan menyifatkan Zambry sebagai seorang yang sangat terbuka.


Sumber: AstroAwani

KU SANGKA NOH HUJAN!!!


pertama kali dengar lagu ni aku dengan konfiden cakap ni lagu Noh Hujan
haha
tapi bila tertengok Wanita Hari Ini...
baru tau Ippo Hafiz yang nyanyi
OMG sebijik macam Noh Hujan k...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...