GENG LENSA HIDUP

10 February 2015

MALAYSIA BEST BLOG 2015

Assalammualaikum

semoga semuanya ceria dan gembira... terutamanya buat mereka yang telah mencabar diri dengan menyertai SEO contest Malaysia Best Blog 2015...

dalam pada suka-suka dan boleh dapat trafik... anda juga berpeluang untuk uji kemahiran ilmu SEO yang ada... juga berpeluang untuk memenangi hadiah utama bernilai RM1500... hanya dengan menaip artikel... senang kan?

pertandingan ini dianjurkan oleh pemilik blog Oh! Duit haha memang terbaik!!! semoga murah rezeki anda =)

untuk jadi Malaysia Best Blog 2015 semestinya... blog tersebut sangat bermanfaat kepada pembaca dan berilmiah... sama ada hebat dengan tips dan kaedah berblog... tips masakan.... tips perniagaan atas talian dan lain-lain artikel yang berguna kepada orang ramai kan?? lebih-lebih lagi untuk aku...



antara blog yang sering aku kunjungi yang boleh masuk dalam kategori SEO contest Malaysia Best Blog 2015 adalah:

artikel yang dikongsikan antaranya isu semasa, tips berblog, dan pelbagai lagi info menarik... dan tak rugi anda singgah dan membaca daripada satu entri ke satu entri.

blogger ini seorang kartunis majalah gila-gila... tetapi sering menyelitkan nilai-nilai moral dan agama dalam setiap entri... dan karya kartun beliau

blog yang sering berkongsi resepi yang sihat, ringkas dan mudah.... tanpa perlu bahan-bahan yang rumit.... kira macam resepi alternatif la gitu.... cuba singgah... pasti tak rugi...

buat peminat kucing.... rugi tak hadap blog ni haha.... ni kira blogger legend lah... di alam maya ni... tak gitu???

tengok nama blog pun dah tau... antara artikel yang banyak adalah perkongsian  untuk jana pendapatan di alam maya lah kan... selain tips untuk meningkatkan trafik melalui SEO... selain tu pemilik blog ni juga lah yang anjurkan SEO contest Malaysia Best Blog 2015

blog ni sesuai dan sangat best buat mereka yang meminati grafik... not bad dan boleh masuk dalam senarai blog yang aku suka hehe =)

blogger yang bermula dari awal dan aku memang mengikuti perkembangannya... hehe... bagaimana ia bermula... dan berjaya hingga kini...

blog mengenai resepi... terutamanya masakan melayu.... memang terliur kalau baca... tu belum lagi jika anda cuba semua resepi beliau....  itulah encik Mat Gebu...

9. zackzukhairi.blogspot.com
blog ni adalah blog santai... dan memiliki cara penulisan dan peminat tersendiri.... selain tu penulis gemar mengimbau kenangan dulu-dulu... aku suka baca sebab agak nostalgia haha...

10. mialiana.com
banyak tutorial dalam blog ni... memang best lah... tak rugi anda cuba singgah.... dari awal aku baca... dan ikuti perkembangan blog ni...

senarai di atas adalah beberapa buah blog yang sering aku singgah... dan belajar untuk perbaiki mutu penulisan, meningkatkan trafik dan lain-lain lagi dalam dunia blogging ni...

Apa tunggu lagi!!!
jom sertai SEO contest Malaysia Best Blog 2015 di mana anda berpeluang memenangi hadiah utama sehingga RM1500 wow!!!

yang dibawakan oleh Oh!Duit.com

12 comments:

ohduit said...

Saya terima penyertaan anda :)

XYZ said...

terima kasih =)

Linda said...

tq for info dear :)

Nik Khazami Nik Aziz said...

banyak yg kita boleh belajar dari blog yg disenaraikan ni.

Semoga berjaya!

XYZ said...

terima kasih... ya mmg boleh dpt byk info drpd blog yg bermanfaat =)

kamil salleh said...

Salam buat anda..... nama-nama hebat di dunia blogger, sangat sesuai pun kalau mereka terpilih oleh anda. Semoga berjaya dengan Contest SEO Malaysia Best Blog 2015.

Jom baca entri berkaitan:
Malaysia Best Blog 2015

Shazwan Suhiman said...

menarik pilihan =)

nur ikaa said...

Semoga berjaya ye !!

Ikhlas - Bakul2011

www.bakul2011.com

HASRUL HASSAN said...

Terima kasiah kerana senaraikan blog saya di dalam Malaysia Best Blog 2015 .

Semoga berjaya dalam kontest ini.

XYZ said...

terima kasih kawan2 =)

Khairul Zamri said...

Semoga sukses untuk kontes Malaysia Best Blog 2015 yang hebat ini.

Hanif Idrus said...

Datang menjenguk
Salam perkenalan, semoga berjaya dalam kontest
Malaysia Best Blog 2015

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...